Skip to main content

Fes-te soci

Si voleu associar-vos a Llengua i República, ompliu el següent formulari

Declara que coneix els objectius de LLENGUA I REPÚBLICA i hi està d’acord, els quals objectius se sintetitzen així:

1. Impulsar la reflexió dels experts, el debat públic i la mobilització popular i aconseguir que, a la república independent, la llengua catalana ocupi l’espai públic que li correspon i sigui la llengua de referència nacional, la llengua d’ús comuna, la llengua de tothom. 2. Participar activament en el procés constituent de la nova república i treballar, des de diversos fronts, per tal de revertir la dinàmica de subordinació i substitució progressives que pateix la llengua.

Que està d’acord amb els Estatuts de l’associació LLENGUA I REPÚBLICA

Demana d'ésser admès a LLENGUA I REPÚBLICA com a soci

Per al compliment del que disposen els Estatuts de l’associació (art. 8), esteu d’acord que els tres avals requerits per a l’admissió puguin ser signats d’ofici pel president de LLENGUA I REPÚBLICA i per dos membres de la Junta directiva designats en cada cas?

Powered by BreezingForms

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPD-GDD 3/2018) i amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD UE 2016/679) per poder atendre les seves consultes, ompli els camps obligatoris.

No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal o en el cas que sigui necessari per atendre la seva sol·licitud, en cas de canvis i modificacions en les seves dades haurà de comunicar-ho.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat a les següents adreces:

Fiveller, 86
08205 Sabadell
Barcelona
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest article es publica gràcies al suport econòmic i tècnic de Llengua i República.
Si hi voleu contribuir, podeu fer un DONATIU.