Llengua i República

Origen

L’associació Llengua i República es constitueix al març del 2016, amb l’objectiu d’organitzar i canalitzar tots els esforços que a partir d’ara s’emprendran per difondre entre la població una nova consciència sociolingüística, basada en la realitat i no en la ficció i, fruit d’aquesta nova consciència, una conducta de lleialtat envers la llengua del país de tots els ciutadans i dels poders públics.

Objectius

En aquest sentit, Llengua i República vol participar activament en el procés constituent de la nova república i treballar, des de diversos fronts, per revertir la dinàmica de substitució progressiva de la llengua.

Volem ser el punt de trobada i el pal de paller d’un moviment ciutadà que avui ja té el suport de prop de 200 noms destacats del món acadèmic, professors, escriptors, estudiosos i altres professionals de la llengua. Volem parlar i treballar estretament amb les entitats que treballen pel català com Plataforma per la Llengua, Òmnium, la FOLC, la CAL i Llengua Nacional, i fer xerrades i tallers de conscienciació arreu del territori.

Col·labora amb Llengua i República

Si vols col·laborar amb nosaltres, si us plau, omple les dades del següent formulari. Tots els camps són obligatoris.

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPD-GDD 3/2018) i amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD UE 2016/679) per poder atendre les seves consultes, ompli els camps obligatoris.

No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal o en el cas que sigui necessari per atendre la seva sol·licitud, en cas de canvis i modificacions en les seves dades haurà de comunicar-ho.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat a les següents adreces:

Fiveller, 86
08205 Sabadell
Barcelona
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.