Skip to main content

Vols fer un donatiu?

Llengua i República (L&R) va ser creada pel grup Koiné per a facilitar la continuïtat del grup i, sobretot, per a dur a la pràctica les seves idees.

Els vostres donatius serveixen en primer terme per a fer viable el suport de L&R al grup Koiné, com la difusió de les seves activitats a través d'aquest servidor web o de les seves aportacions al debat sobre l'emergència lingüística a través de Koiné Digital o en altres fòrums, com el Debat constituent o el Pacte nacional per la llengua.

Però Koiné aspira a incidir també sobre la societat, lluitant per a canviar la mentalitat dels catalans que se subordinen al castellà amb un treball de proximitat a través dels nuclis locals que es puguin anar constituint i als quals caldrà donar suport logístic i material.

Finalment, si la vostra generositat ho permet, pretenem impulsar campanyes cíviques que vagin en la línia de retornar al català la condició de llengua no marcada o llengua per defecte, com pertoca a la llengua del territori. També encoratjarem els nuclis locals que es vagin creant a afegir-se a qualsevol campanya de qualsevol altra entitat que treballi amb els mateixos objectius.

Estem fent gestions per a ser reconeguts com a entitat que treballa a favor del català per tal que els vostres donatius guadeixin en el futur d'avantatges fiscals, però fins i tot això costa diners.

Powered by BreezingForms

Sempre respectarem la confidencialitat de les dades personals que ens proporcioneu, que només seran utilitzades per a fer efectiva la vostra donació. Mai compartirem aquesta informació personal, excepte per a complir la llei, ni utilitzarem les vostres dades amb una finalitat diferent.

Per exercir els drets d’oposició, rectificació o cancelació, podeu escriure’ns un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Si no esteu d'acord amb aquest compromís, no continueu amb la donació. Si continueu, estareu donant-nos-hi consentiment

Aquest article es publica gràcies al suport econòmic i tècnic de Llengua i República.
Si hi voleu contribuir, podeu fer un DONATIU.