Skip to main content

País de Paraula

El país del Grup Koiné

El web divulgatiu País de Paraula (Les llengües dels catalans en la terra del català) és una de les iniciatives del Grup Koiné, desenvolupada amb l’ajuda desinteressada d’especialistes, professionals i activistes de primer nivell, que col·laboren externament amb el grup. En funcionament des de l’octubre del 2015, País de Paraula vol contribuir a capgirar l’actual marc mental de la societat catalana respecte a la «realitat sociolingüística» del país (entenent per país no només Catalunya, sinó el conjunt dels Països Catalans), donant visibilitat i veu a la gran diversitat de llengües i cultures que enriqueixen el nostre territori, i fent-ho des del que considerem que hauria de ser el punt de trobada en el mar d’aquesta diversitat: la llengua i la cultura catalanes.

Què és País de Paraula

País de Paraula és un espai col·laboratiu i divulgatiu sobre les llengües i cultures que habiten els Països Catalans, explicades per la seva gent. Els continguts, que s’aniran ampliant periòdicament, són a l’abast de tothom, tenen un caràcter molt visual i estan pensats per a una difusió multicanal (Youtube, Instagram, Pinterest, Twitter, Facebook i Google+).

Periòdicament, País de Paraula amplia els seus continguts gràfics i audiovisuals, amb:

  • autobiografies lingüístiques de catalans de naixement o d’adopció i de gent d’arreu dels Països Catalans;
  • «rajoles» (càpsules informatives) que parlen de les diferents llengües dels catalans i apleguen reflexions entorn de la llengua dels Països Catalans;
  • animacions divulgatives sobre qüestions de sociolingüística;
  • acudits gràfics,
  • recomanacions de pàgines i publicacions afins.
  • País de Paraula és un espai d’inclusió, que creix dia rere dia amb la participació d’un ventall cada vegada més ampli de veus ciutadanes que volen contribuir a construir un país plural, culturalment ric i divers, i obert al món.

Visiteu País de Paraula

paisdeparaula.cat

Per raons que superen la nostra capacitat, ens ha estat impossible mantenir aquest domini. Volem recuperar-lo en el futur com un subdomini de Llengua i República.

Aquest article es publica gràcies al suport econòmic i tècnic de Llengua i República.
Si hi voleu contribuir, podeu fer un DONATIU.