Skip to main content

Avís legal

1. Informació corporativa

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, ASSOCIACIÓ LLENGUA I REPÚBLICA, l'informa que és titular del lloc web: LLENGUAIREPUBLICA.CAT, d'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, ASSOCIACIÓ LLENGUA I REPÚBLICA, notifica les següents dades: el titular d'aquesta pàgina web és ASSOCIACIÓ LLENGUA I REPÚBLICA, amb NIF / CIF: G-60995271 , i domicili social: FIVELLER, 86, LOCALITAT: SABADELL Província: BARCELONA. L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2. Usuari i règim de responsabilitat

La navegació per accés i ús de la pàgina web LLENGUAIREPUBLICA.CAT, i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d'ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de ASSOCIACIÓ LLENGUA I REPÚBLICA atorga la condició d'usuari, per la que s'accepten, a l'navegar per la pàgina LLENGUAIREPUBLICA.CAT, totes les condicions d'ús que s'estableixen aquí sense perjudicar l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús de l'portal, ja que qualsevol ús que faci de la mateixa o els serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web LLENGUAIREPUBLICA.CAT, proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:

La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis emesos per LLENGUAIREPUBLICA.CAT, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per LLENGUAIREPUBLICA.CAT, contra les disposicions d'aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic o que, en un altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o de l'funcionament dels llocs web. A aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres usuaris o de qualsevol usuari d'Internet (maquinari i programari).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l'empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l'ús de la web i d'aquesta política de privacitat.

En particular, ia títol merament indicatiu i no exhaustiu, l'Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge i fotografies del web .

Aquest article es publica gràcies al suport econòmic i tècnic de Llengua i República.
Si hi voleu contribuir, podeu fer un DONATIU.